Google'i dokumendi jagamise tühistamine

Google Docs on Google'i pakutav teenus, mis võimaldab kasutajatel luua veebis mitmesuguseid dokumente. Kuna need dokumendid asuvad võrgus, saavad kasutajad seejärel valida, kas jagada neid teiste kasutajatega, andes teistele inimestele juurdepääsu dokumentide vaatamiseks või muutmiseks. Kui otsustate, et ei soovi enam dokumenti teiste kasutajatega jagada, saate nende juurdepääsu eemaldada, tühistades Google'i dokumendi jagamise.

1

Avage oma Interneti-brauser ja navigeerige teenusesse Google Docs. Kui palutakse, logige sisse oma Google'i kontole.

2

Klõpsake oma dokumentide loendis dokumendi nimel, mille jagamise soovite tühistada.

3

Klõpsake dokumendi paremas ülanurgas sinist nuppu "Jaga" ja oodake, kuni aken Jagamine laaditakse.

4

Nende eemaldamiseks klõpsake ikooni "X" iga kasutaja kõrval, kellega te ei soovi enam dokumenti jagada.

5

Dokumendi jagamise tühistamiseks klõpsake akna allosas nuppu "Jaga ja salvesta".