Kuidas sünkroonitud pilte iPhone'is kustutada

Apple iPhone annab teile võimaluse teha seadme sisseehitatud kaameraga digitaalseid fotosid ja sisaldab võimalust need fotod käsitsi kustutada, kasutades iPhone'i juhtnuppe. Sünkroonitud kaadrite eemaldamine on aga hoopis teine ​​lugu. IPhone kasutab iPhone'i fotode teisaldamiseks ja nende kustutamiseks iPhone'i, mis on ettevõtte mobiilseadmete koosseisu jaoks välja töötatud arvutitarkvara iTunes. Fotode eemaldamiseks iPhone'ist konfigureerige iTunesis sünkroonimiseelistused.

1

Ühendage oma iPhone arvutiga ja käivitage iTunes.

2

Klõpsake iTunes'i vasakus servas jaotises "Seadmed" loetletud iPhone'i nimel.

3

Klõpsake iTunes'i keskpaneeli kohal nuppu "Fotod". Sünkroonimisvalikud kuvatakse keskpaneelil.

4

Klõpsake rippmenüü väljal „Fotode sünkroonimine asukohast” ja valige allikas, mis sisaldab kustutatavaid fotosid, näiteks kaust „Minu pildid” või „Photoshop Elements”.

5

Klõpsake nuppu "Valitud albumid". Teie valitud fotoallikaga seotud albumid kuvatakse allpool.

6

Eemaldage iPhone'is kustutatavate fotoalbumite kõrval olevad linnukesed.

7

Klõpsake paremas alanurgas nuppu "Rakenda".