Kuidas teha LinkedIni värskendusi ilma seda voos kuvamata

LinkedIn viib ellu tegevuste voogu, mis võimaldab teie ühendustel näha teie hiljutist tegevust veebisaidil. Need tegevuste värskendused ilmnevad siis, kui muudate oma tööhõiveteavet, haridusteavet ja isiklikke veebisaite, ning värskendused ilmuvad ka siis, kui lisate kellegi oma võrku või soovitate kedagi. LinkedIni privaatsuse juhtnupud võimaldavad teil peatada nende värskenduste kuvamise tegevuste voos ja lisaks saate peita värskendused erinevate kasutajakategooriate eest.

1

Logige sisse oma LinkedIni kontole. Klõpsake lehe ülaosas oma nimest vasakul asuvat allanoolt; siis klõpsake nuppu "Seaded".

2

Kerige lehe allosas vahekaardini „Profiil”. Klõpsake pealkirja „Privaatsuse juhtnupud” all nuppu „Teie tegevuste levitamise sisse / välja lülitamine”.

3

Tühjendage märkeruut "Andke inimestele teada, kui muudate oma profiili, soovitate või järgite ettevõtteid" ja klõpsake nuppu "Salvesta muudatused". Nüüd saate oma profiili värskendada ilma, et neid voos näidataks.